Menu
Your Cart

Prioritatile Noastre

Printre principalele preocuparile ale JBG-2, rolul cel mai important il are grija pentru mediul inconjurator, precum si instruirea avansata si permanenta a angajatilor nostri actuali si viitori.


Problemele de mediu reprezinta un element-cheie al fiecarui aspect al activitatilor companiei, de la proprietatile produselor  noastre la procesele de productie, prin activitatea zilnica a intrepriderii noastre. Noi credem ca cheia succesului in orice aspect al vietii sunt oamenii care ne inconjoara. Compania JBG-2 a fost intotdeauna mandra si norocoasa in a avea o echipa deosebita de specialisti dedicati muncii lor cu pasiune. Acordam o mare atentie angajatilor companiei oferindu-le participarea la numeroase cursuri de specializare. De acemenea, dorim sa impartasim pasiunea noastra si cu viitorii angajati, care in cativa ani isi vor incepe cariera.


In acest sens, sub tutela companiei JBG-2, una dintre scolile profesionale din regiune a initiat o clasa de frigotehnie si aer conditionat.


In plus elevii vor avea ocazia sa-si testeze cunostintele in viata reala, urmand un stagiu de practica in fabrica noastra.


Suntem sponsorii "Clubului Junior" din Warszowice si cel mai important al echipei JBG-2 Professional MTB.